Robert-jan Baarspul

(advocaat sinds 1995)

Na korte tijd te hebben gewerkt bij een projectontwikkelaar is Robert-jan Baarspul in 1995 begonnen als advocaat. Nadat hij vanaf 1998 als partner verbonden was aan een ander advocatenkantoor, is hij in 2004 toegetreden tot de maatschap van Hengeveld Advocaten.

Robert-jan heeft een uitstekende kennis van- en inzicht in het bedrijfsleven. Het grootste gedeelte van zijn werk is dan ook gericht op het adviseren van bedrijven op allerlei terrein en het fungeren als juridisch sparring partner. Niet alleen voor kwesties van verbintenisrechtelijke en arbeidsrechtelijke aard maar ook op het gebied van contracten en algemene voorwaarden, huur- en bouwrecht.

Daarnaast heeft Robert-jan door de jaren heen een stevige ervaring opgedaan met procederen en niet zelden wordt hij, ook door beroepsgenoten en notarissen, gevraagd om een second opinion. Complexe, veelomvattende procedures zijn bij hem dan ook in goede handen, ook door zijn passie en winnaarsmentaliteit waar hij zich een echte terriƫr toont als de desbetreffende kwestie dat eist.

Rechtsgebieden: arbeidsrecht, algemene voorwaarden en contracten, bouwrecht, ondernemingsrecht, tuchtrecht en verbintenissenrecht.

baarspul@hengeveldadvocaten.nl