Diana Simons

(advocaat sinds 1994)

Alles wat met arbeid en recht te maken heeft, is in goede handen bij Diana Simons. Diana heeft zich vanaf het begin van haar loopbaan als advocaat toegelegd op het arbeidsrecht, waaronder in haar geval ook de onderwerpen begrepen kan worden waar werkgevers en werknemers mee te maken kunnen hebben: arbeidsovereenkomst, ondernemingsraad, privacy op de werkvloer, sociale zekerheid en reorganisatie.

Behalve om haar kennis en ervaring staat Diana bekend om haar toegankelijkheid, creatieve oplossingen en no-nonsense aanpak. Geen wollige verhalen of ingewikkelde constructies, maar gewoon: doen wat er nodig is en de beste oplossing vinden.

Diana heeft van 1992 tot 2016 columns geschreven over arbeidsrecht voor Intermediair Online. Deze columns heeft zij gebundeld in haar website www.werkenrecht.info op welke website zij regelmatig artikelen publiceert over ontwikkelingen in het arbeidsrecht.

Diana was van 2009 tot 2016 lid van de Raad van Toezicht van Waag Society.

Talen: Nederlands, Engels, Frans

Rechtsgebieden: arbeidsrecht, reorganisaties, privacy, verbintenissenrecht.

Rechtsgebieden Nederlandse Orde van Advocaten

Diana heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten voor de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

  • Arbeidsrecht
  • Sociaal Zekerheidsrecht

Op grond van deze registratie is Diana verplicht elk kalenderjaar opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

simons@hengeveldadvocaten.nl

T: +31 6  50 26 20 22